KT Praha

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha dnes nestačilo na Ostravu

KT Praha – TJ Ostrava KST 1:3

David – Klos 0:3(-3,-13,-8), Koblížek – Crha 1:3(9,-9,-10,-9), Olejník – Morávek 3:1(-10,6,9,6), David – Crha 0:3(-10,-9,-10)

Body domácích: Olejník 1, David 0, Koblížek 0

Body hostů: Crha 2, Klos 1, Morávek 0

Hráno: Praha – Vršovice 10. 3. 2023

 

V úvodním zápase Davida s Klosem, Klos v prvním setu prakticky Davida rozstřílel a rychle se ujal vedení 1:0. V druhém setu se ale hra zcela vyrovnala a chvílemi to vypadalo, že David srovná na 1:1. To se ale nestalo, Klos vyhrál koncovku v prodloužené a zvýšil náskok na 2:0. Vyrpvnaný byl i třetí set, ale Klos byl mírně aktivnější, do koncovky šel s náskok a vyhrál 3:0. Tém připsal Ostravě první bod.

 

V druhém zápase začal Koblížek s Crhou lépe a získal poměrně drtivý náskok. Ten však dokázal crha stáhnout a došlo na koncovku, v které byl lepší Koblížek a ujal se vedení 1:0. Velmi vyrovnané byly i násleující sety, ale ve všech třech dalších setech byl v koncovce lepší Crha a vyhrál 3:1. Tím Ostrava zvýšila náskok na 2:0.

 

V třetím zápase nastoupil Olejník proti Morávkovi. Ten hned v prvním seru Olejníka zaskočil a v koncovce jej přehrál a ujal se vedení 1:0. Potom se ale uplatnila Olejníkova zkušenost, v druhém setu hrál aktivně a takticky a srovnal na 1:1. Dramatický byl třetí set, kde ale v koncovce zvítězila Olejníkova zkušenost a Olejník se ujal vedení 2:1. I v čtvrtém setu hrál Morávek dobře, ale zkušený Olejním si to ohlídal a vyhrál 3:1 a tím snížil stav utkání na 1:2.

 

V čtvrtém zápasu nastoupil David proti Crhovi. Byl to velký boj, ale v koncovkách měl ze hry více Crha a zvítězil ve třech setech a tím utkání vítězně ukončil stavem 3:1 pro Ostravu.

 

KT Praha zůstává po tomto kole na 5. místě. V poslednímm kole ale hraje venku v pátek 17. 3. proti TTC Ostrava 2016. Tento tým na podzim KT Praha doma porazilo těsně 3:2. Liberec je favoritem v posledním kole proti NH Ostrava, ale s KT Praha jej dvakrát porazilo, takže by mu k udržení 5. příčky stačila i rovnost bodů, ke které by došlo, pokud by KT Praha v Ostravě prohrálo.

 

Příští kolo je posledním kolem základní části. V play off hraje v 1. kole čtvrtý s pátým, takže pravděpodobným soupeřem KT Praha je Havířov. Pokud KT Praha porazí TTC Ostrava 2016 a Havířov podlehne HB Ostrov, budou mít stejně bodů, ale vzájemné utkání je lepší pro Havířov, který KT Praha porazil v Praze 3:0 a v Havířově podlehl 1:3.



Přidání komentáře k článku KT Praha dnes nestačilo na Ostravu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.