KT Praha

Dnes je pátek 29.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









S Kotlářkou bohužel 0:4

Míla Fuček

2016-09-30

Extraliga

Přečteno: 1614

Komentářů: 0


KT Praha dnes hrálo na Kotlářce proti SF SK Kotlářka EN Praha. Po smolně prohraném prvním duelu Panského s Kučerou 2:3 bohužel KT Praha podlehlo 0:4.


SF SK Kotlářka EN Praha - KT Praha 4:0

Kučera - Panský 3:2(-7,11,5,-6,8), Kaucký - Havlík 3:0(9,6,2), Němeček - Orlowski 3:1(-7,10,9,2), Obešlo Marek - Panský 3:0(7,7,6)

Body domácích: Kučera 1, Kaucký 1, Němeček 1, Obešlo 1

Body hostů: nikdo

 

Začátek utkání začal slibně. Panský Kučeru v prvním setě sice těsně, ale přehrával a ujal se vedení 1:0. Škoda bylo druhého setu, kde Panský poměrně dost vedl, ale dovolil Kučerovi vyrovnat a nakonec v několikrát prodlužované koncovce podlehl a bylo to 1:1. V třetím setu měl Kučera poměrně výrazně navrch, Panský jako by už byl unavený. Panský ale překvapil ve čtvrtém setu, byl aktivnější a vyrovnal na 2:2. Rozhodující pátý set byl velkou bitkou, kterou zakončil Kučera smečí na Panského břicho, kterou Panský nestačil vrátit.

 

Havlík začal v druhém zápasu s Kauckým vyrovnaně a prohrál až v koncovce. Kauckým uplatnil větší zkušenosti, Havlík měl několik nevynucených chyb. V druhém setu měl už Kaucký větší převahu. Vužil své extraligové zkušenosti a Havlíka přehrál. Třetí set byl už zcela v režii kauckého.

 

Orlowski začal v třetím zápasu proti Němečkovi dobře a šel do vedení 1:0 na sety. V 1. lize jej porážel. V druhém vyrovnaném setu ale Orlowski v koncovce prohrál a Němeček vyrovnal a to i přesto, že Orlowski měl náskok. Důležitý třetí set Němeček vyhrál v koncovce a vedl 2:1. To byl zlom, protože Orlowskému jako by došly síly a čtvrtý set byl už zcela v režii Němečka.

 

Na straně domácích došlo ve čtvrtém zápasu ke střídání, místo Kauckého nastoupil proti Panskému Marek Obešlo. S ním hrával Panský v 1. lize zcela vyrovnaně, dnes na něj ale bohužel nestačil. Obešlo nedovolil Panskému ani set.

 

Zítra hraje KT Praha od 14.00 hodin proti SF SKK El Niňo Praha.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.