KT Praha

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – SKSK Stavoimpex Hodonín 3:0

Míla Fuček

2021-01-29

Extraliga

Přečteno: 872

Komentářů: 0


V dohrávce 7. kola extraligy porazilo KT Praha tým Hodonína 3:0 a opět se posouvá výše v extraligové tabulce.


KT Praha – SKSK Stavoimpex Hodonín 3:0

Olejník – Klos 3:2(11,6,-8,-9,5), Pavelka – Timofieiev 3:1(12,-8,6,4), Koblížek – Brhel 3:0(9,6,11)

Body domácích: Olejník 1, Pavelka 1, Koblížek 1

Body hostů: nikdo

Hráno: Praha – Vršovice 29. 1. 2021

 

Úvodní zápas byl velice vyrovnanou bitvou. První set vyhrál Olejník až v koncovce, v druhém si vypracoval náskok a vyhrál jej přesvědčivěji a vedl 2:0. Potom ale zabojoval Klos a v dvou následujících setech Olejníka přehrál v koncovkách. Rozhodující pátý set potom vyhrál Olejník už přesvědčivě.

 

Pavelka začal s Timofieieviem famózně, ale náskok do koncovky neudržel a Timofieiev stav vyrovnal a v koncovce byl nebezpečný. Pavelka ale koncovku zvládl a ujal se vedení 1:0. Timofieiev prokračoval v aktivní nebezpečné hře v druhém setu, který vyhrál a srovnal na 1:1. Potom na něj ale Pavelka již našel recept a zápas dotáhl do vítězného konce 3:1.

 

Koblížel začal s Brhelem s převahou, ale Brhel začal dotahovat. Koncovku tohoto setu jsem bohužel neviděl, vypadá to, že se sekla vifina (první dva sety byly zapsány se zpožděním i na STISu). Stream se rozeběhl až na závěr duhého setu. Brhel prohrával i na začátku třetího setu, ale potom se chytl a zabojoval. Moc nechybělo, aby urval Koblížkovi set. Koblížek ale koncovku zvládl, vyhrál 3:0 a připsal důležitý třetí vítězný bod KT Praha.

 

KT Praha se posunulo na šesté místo a má jednobodovou ztrátu na pátý Hradec Králové, který má o utkání více.

 

Už zítra jede KT Praha do Chebu kde odehraje od 16 hodin 10. kolo. To bude mnohem těžší utkání, protože Cheb je aktuálně v extraligové tabulce na 2. místě. Utkání se hraje opět bez diváků, ale bude z něj na internetu stream, který najdete na https://www.ping-pong.tv/?post_type=videa&p=1726.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.