KT Praha

Dnes je pátek 19.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









S Kotlářkou bohužel 0:4

SF SK Kotlářka EN Praha - KT Praha 4:0

Kučera - Panský 3:2(-7,11,5,-6,8), Kaucký - Havlík 3:0(9,6,2), Němeček - Orlowski 3:1(-7,10,9,2), Obešlo Marek - Panský 3:0(7,7,6)

Body domácích: Kučera 1, Kaucký 1, Němeček 1, Obešlo 1

Body hostů: nikdo

 

Začátek utkání začal slibně. Panský Kučeru v prvním setě sice těsně, ale přehrával a ujal se vedení 1:0. Škoda bylo druhého setu, kde Panský poměrně dost vedl, ale dovolil Kučerovi vyrovnat a nakonec v několikrát prodlužované koncovce podlehl a bylo to 1:1. V třetím setu měl Kučera poměrně výrazně navrch, Panský jako by už byl unavený. Panský ale překvapil ve čtvrtém setu, byl aktivnější a vyrovnal na 2:2. Rozhodující pátý set byl velkou bitkou, kterou zakončil Kučera smečí na Panského břicho, kterou Panský nestačil vrátit.

 

Havlík začal v druhém zápasu s Kauckým vyrovnaně a prohrál až v koncovce. Kauckým uplatnil větší zkušenosti, Havlík měl několik nevynucených chyb. V druhém setu měl už Kaucký větší převahu. Vužil své extraligové zkušenosti a Havlíka přehrál. Třetí set byl už zcela v režii kauckého.

 

Orlowski začal v třetím zápasu proti Němečkovi dobře a šel do vedení 1:0 na sety. V 1. lize jej porážel. V druhém vyrovnaném setu ale Orlowski v koncovce prohrál a Němeček vyrovnal a to i přesto, že Orlowski měl náskok. Důležitý třetí set Němeček vyhrál v koncovce a vedl 2:1. To byl zlom, protože Orlowskému jako by došly síly a čtvrtý set byl už zcela v režii Němečka.

 

Na straně domácích došlo ve čtvrtém zápasu ke střídání, místo Kauckého nastoupil proti Panskému Marek Obešlo. S ním hrával Panský v 1. lize zcela vyrovnaně, dnes na něj ale bohužel nestačil. Obešlo nedovolil Panskému ani set.

 

Zítra hraje KT Praha od 14.00 hodin proti SF SKK El Niňo Praha.



Přidání komentáře k článku S Kotlářkou bohužel 0:4



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.