KT Praha

Dnes je pátek 29.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









Spouštíme zkušební provoz

Fanouškovská stránka KT Praha je ve svém testovacím provozu. Plně funkční je její magazín, na němž si můžete přihlásit odběr novinek a budou vám na email chodit odkazy na nové články.

 

Dnes bylo doděláno i diskusní fórum. Připadá-li vám, že tam nějaké téma chybí, navrhněte nám ho.

 

Dále je v provozu fotogalerie, v které jsou zatím odkazy na eAlbum, kde jsou fotografie z předloňské a sezóny z utkání, na kterých jsem byl. Většina jich je z domácího prostředí, ale najdete tam i fotografie z Elizzy.

 

V provozu je i stránka s odkazy. Na ní jsou odkazy na stránky bezprostředně související, ale plánujeme sem zařazovat i odkazy na stránky, které umístí odkaz k nám – tzv. výměna odkazů.

 

Během několika dní zkušebního provozu zjistíme, zda na stránce nejsou chyby a následně přejdeme do plného ostrého provozu.

 

Do budoucna jistě udělám ještě nějaké vylepšení a nějaké funkce navíc, ale zatím nemám konkrétní představu. Nevylučuji např. vnitřní sekci pod registrací a následným přihlášením. To vše je nyní otevřená záležitost.

 

Uvítám i spolupráci, pokud někdo napíše nějaký zajímavý článek a pošle mi jej na email fucek(zavináč)ktpraha.cz, rád jej uveřejním. Kratší dojmy můžete dávat sami do diskusního fóra. Případně můžete poslat i odkazy na další fotogalerie s hráči KT Praha.

Stránka je už propojena i s facebookem.



Přidání komentáře k článku Spouštíme zkušební provoz



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.