KT Praha

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – SKST PLUS Hodonín 3:0

KT Praha – SKST PLUS Hodonín 3:0

Olejník – Tymofieiev 3:0(9,11,6), Pavelka – Brhel 3:1(8,-5,14,6), Koblížek – Kadlček 3:0(6,8,3)

Body domácích: Olejník 1, Pavelka 1, Koblížek 1

Body hostů: nikdo

Hráno: Praha – Vršovice 11. 3. 2022

 

Zápas Olejníka s Tymofievem byl vcelice vyrovnaný. V prvních dvou setech se žádnému z hráčů nepovedlo vybojovat větší náskok a oba sety se rozhodovaly v koncovkách v nichž rozhodla větší zkušenost Olejníka. V třetím setu měl Olejník menší převahu a do koncovky setu šel s náskokem. Zápas vyhrál 3:0 a připsal pevní důležitý bod pro domácí.

 

V druhém zápasu začal Pavelka proti Brhelovi velkolepě a s pomocí několika prasátek (hned na začátku byly tři po sobě) se ujal vedení 7:0. Potom ale Brhel srovnal a vyrovnal na 7:7 a naopak šel do vedení. Pavelka se ale koncentroval a set dotáhl do vítězného konce a ujal se vedení 1:0. V druhém setu byl ale aktivnější Brhel a Pavelka pouze dotahoval. Brhel set vyhrál a srovnal na 1:1. Klíčový byl třetí set, který byl hodně vyrovaný. V dramatické několikrát prodlužované koncovce ho vyhrál Pavelka. Odvracel ale několik setboů. Čtvrtý set se už odehrával v režii Pavelky, i když Brhel se držel a neustále dotahoval. Pavelka ale set dovedl do vítězného konce a zápas vyhrál 3:1.

 

Třetí zápas Koblížka proti Kadlčekovi byl poměrně jasnou záležitostí Koblížka. V prvních dvou setech se Kadlček držel a stále dotahoval. Koblížek ale vše zvládl a vyhrál ve třech setech a tím vybojoval vítězný bod KT Praha.

 

V posledním 18. kole hraje KT Praha za týden v pátek 18. 3. 2022 ve Štítech proti TTC Ostrava 2016. KT Praha je nyní v tabulce na 8. místě s dvoubodovým náskokem před TJ Sokol PP Hradec Králové s nímž má vzájemnou bilanci z utkání 1:1 na zápasy, 4:4 na body a 14:19 na sety. Poslední kolo bude rozhodovat o konečném umístění v základní části, z nějž půjde prvních osm týmů do play off.



Přidání komentáře k článku KT Praha – SKST PLUS Hodonín 3:0



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.