KT Praha

Dnes je čtvrtek 25.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – TJ Sokol PP Hradec Králové 1:3

KT Praha – TJ Sokol PP Hradec Králové 1:3

Olejník – Buben 1:3(-5,9,-5,-6), Pavelka – Crha 1:3(10,-11,-4,-8), Koblížek – Klásek 3:2(10,9,-6,-5,3), Olejník – Crha 0:3(-6,-9,-6)

Body domácích: Koblížek 1, Olejník 0, Pavelka 0

Body hostů: Crha 2, Buben 1, Klásek 0

Hráno: Praha Vršovice 25. 2. 2022

 

Utkání zahájil Olejník s Bubnem. V prvním setu měl převahu Buben a ujal se vedení 1:0. Olejník v druhém setu srovnalů hru a v koncovce vyhrál a srovnal na 1:1. V dalůších setech ale měl převahu Buben, přehrál Olejníka 3:1 a poslal Hradec Králové do vedení 1:0.

 

Pavelka začal s Crhou dobře a v koncovce prvního setu vyhrál a ujal se vedení 1:0. Dramatický bylů i druhý set, kde ale v prodloužené koncovce zahjrál lépe Crha, set vyhrál a srovnal na 1:1. V následujícím setu měl Crha velkou převahu a brzo vedlo 2:1. V čtvrtém setu byla šance, že Pavelka zápas srovná a pokusí se jej otočit. Nezvládl ale koncovku, Crha vyhrál 3:1 a Hradec Králové vedl už 2:0.

 

V třetím setu začal Koblížek s Kláskem velmi bojovně. Oba sety ale byly velice vyrovnané a Koblížek je vyhrál v koncovce a vedl 2:0. Potom se ale začala projevovat zkušenost Marka Kláska, který v třetí a čtvrtém setu Koblížka přehrál a srovnal stav zápasu na 2:2. Koblížek ale zabral v rozhodujícím pátém setu a nedal Kláskovi šanci. Vybojoval tak první bod pro KT Praha, které tak snížilo na 1:2.

 

Obrat ke které=mu zavelel trenér Otlowski se ale nepovedl. Olejník nestačil na Crhu, který jkej v prvním setu docela výrazně přehrával. V druhém vyrovnaném setu podlehl olesjník v koncovce a třetí set už byl znovu v režii Crhy, který porazil Olejníka 3:0 a připsal tak třetí vítězný bod Hradci Králové.

 

Za týden hraje KT Praha odložené utkání s TJ Ostrava KST. Půjde o utkání šesté Ostravy s nyní devátým KT Praha. Pokud KT Praha vyhraje, dostane se zpět na osmou příčku před hradecké Sokoly. Pokud prohraje, bude mít stejně bodů jako Hradec Králové a vzájemnou bilanci mají 4:4, ale poměr setů je lepší 19:14 pro Hradec Králové.



Přidání komentáře k článku KT Praha – TJ Sokol PP Hradec Králové 1:3



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.