KT Praha

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – SF SKK El Niňo Praha 1:3

KT Praha – SF SKK El Niňo Praha 1:3

Olejník – Zelinka 1:3(-7,11,-6,-10), Pavelka – Vráblík 1:3(-3,-8,10,-3), Koblížek – Onderka 3:0(7,9,9), Olejník – Vráblík 1:3(-8,-8,7,-6)

Body domácích: Koblížek 1, Olejník 0, Pavelka 0

Body hostů:Vráblík 2, Zelinka 1, Onderka 0

Hráno: 3. 9. 2021 Praha – Vršovice

 

V úvodním zápasu měl převahu Zelinka, kterému vše vycházelo. Olejník sice set dotáhl, ale Zelinka si vedení pohlídal a vedl 1:0. V druhém setu byl aktivnější Olejník, vedl a Zelinka dotahoval, až srovnal a došlo na dramatickou koncovku, která lépe vyšla Olejníkovi a bylo to 1:1. V třetím setu ale přišla opět smršť od Zelinky, kterému všechny údery vycházely a šel do poměrně velkého vedení. To Olejník sice částečně snížil, ale set už nedotáhl a Zelinka šel do vedení 2:1. Čtvrtý set byl opět vyrovnaný, ale v koncovce vyhrál zelinka a El Niňo šlo do vedení 1:0.

 

V druhém zápasu začal Vráblík velkolepě a v prvním setu nedal Pavelkovi skoro žádnou šanci a brzy vedl 1:0. V druhém setu Pavelka srovnal hru, ale prohrál v koncovce a bylo to 2:0 pro Vráblíka. Nejvyrovnanější byl třetí set, který se rozhodoval až v koncovce, kde byl úspěšnější pavelka a snížil na 1:2. Ve čtvrtém setu se ale opakoval silný nástup Vráblíka z prvního setu a Vráblík Pavelku jednoznačně přehrál, vyhrál 3:1 a posunul El Niňo do vedení 2:0.

 

V zápase trojek začal lépe Koblížek, který v prvním setu nad Onderkou vedl a Onderka pouze dotahoval. Koblížek se ujal vedení 1:0. Obdobný ptůběh měl i druhý set, který byl ale vyrovnanější. Koblížek si ale po většinu času držel náskok, který mu pomohl k výhře v druhém setu. Podobný byl i třetí set a tak Koblížek vyhrál 3:0 a snížil stav utkání na 1:2.

 

V čtvrtém zápasu měl v prvním setu mírnou převahu Vráblík, ale Olejník stále dotahoval až těsně podlehl a Vráblík šel do vedení 1:0. Druhý set byl také vyrovnaný, ale vráblík po většinu setu o jeden až dva míčky vedl, což mu pomohlo k výhře v tomto setu a zvýšení náskoku na 2:0. V třetím setu přišel nástup Olejníka, který získal náskok, který ale Vráblík stahoval. Olejník ale kontrolu nad seetm držel, set vyhríl a snížil na 1:2. V čtvrtém setu měl ale zase náskok Vráblík, set dotáhl do vítězného konce, vyhrál 3:1 a připsal tak El Niňu třetí vítězný bod.

 

El Niňo je posíleno o Vráblíka, který uhrál poměrně přesvědčivě oba body. Další posila Onderka naopak zatím nebodoval. V loňské sezóně měl ale úspěšnost 41% oproti 50% Koblížka.

 

V příštím kole hraje KT Praha za týden v Havířově, které posílily pouze o Šimona Bělíka, který měl loni za TTC Ostrava 2016 úspěšnost 48%. Havířov by měl být pro KT Praha hratelnějším soupeřem, než hodně posílené El Niňo.

 

Doma uvidíme hrát KT Praha až 24. 9. 2021, kdy bude hostit hodně posílený SKST Cheb, kde doplnili Antonína Gavlase David Reitšpies a Stanislav Kučera. Reitšpies, který se vrátil ze zahraničního působení dělal v prvním kole dva body proti TTC Ostrava 2016 (porazil Delinčáka 3:0 a Kleprlíka 3:1. V této sestavě, kdy mají v záloze ještě Stepana Shaposnikova, mohou klidně hrát ve finále, kde mohou rovnocenně vzdovovat obhájci titulu HB Ostrov Havlíčkův Brod. Ti zatím do bojů nezasáhli, protože utkání 1. kola s SKST Liberec mají odloženo až na 25. 9. 2021.

Osmrtnicama ba



Přidání komentáře k článku KT Praha – SF SKK El Niňo Praha 1:3



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.