KT Praha

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha v Chebu vítězně

SKST Cheb – KT Praha 1:3

Gavlas – Pavelka 3:2(2,-9,-10,7,8), Štěpánek – Olejník 1:3(-9,7,-6,-4), Slapnička – Koblížek 1:3(-6,7,-10,-6), Gavlas – Olejník 2:3(6,-10,-9,5,-11)

Body domácích: Gavlas 1, Štěpánek 0, Slapnička 0

Body hostů: Olejník 2, Koblížek 1, Pavelka 0

Hráno: Cheb 21. 4. 2021

 

V prvním zápase začal Gavlas s velkou převahou a rychle se ujal vedení 1:0. Od druhého setu ale Pavelka srovnal hru a v koncovce Gavlase přehrál a vyrovnal na 1:1. Stejné drama jsme viděli i v třetím setu, kdy vyhrál v prodloužené koncovce opět Pavelka a šel do vedení 2:1. Pavelka začal lépe i čtvrtý set, ale Gavlas jeho náskok dotáhl, set vyhrál a srovnal na 2:1. Až v koncovce se rozhodoval i pátý set, který vyhrál Gavlas a Cheb se ujal vedení 1:0.

 

Druhý zápas mezi Olejníkem a Štěpánkem začal hodně bojovně a vyrovnaně. Až v koncovce se prosadil Olejník a ujal se vedení 1:0. Štěpánek přidal v druhém setu na důrazu a aktivitě a srovnal na 1:1. Boj pokračoval třetím setem, kde už měl mírnou převahu Olejník, set vyhrál a šel do vedení 2:1. Olejník vystupňoval v čtvtém setu svoji převahu a zápas dovedl do vítězného konce 3:1 a srovnal stav utkání na 1:1.

 

Důležitý byl zápas „trojek“. Tady byl favoritem Koblížek, který napolsedy porazil Slapničku hladce 3:0. Teď to bylo o hodně vyrovaněnější a těžší. Koblížek vyhrál 3:1 a KT Praha šlo do vedení 2:1.

 

Dramatický byl zápas „jedniček“. Gavlas byl v prvním setu aktivnější a ujal se vedení 1:0, Od druhého setu se do toho Olejník „zakousel“, hrál jtivněji a takticky a díky tomu tento set v koncovce vyhrál a srovnal na 1:1. Podobný průběh měl i třetí set, který také v koncovce vyhrál Olejník a vedl 2:1. Gavlas na to odpověděl v čtvrtém setu velmi důraznou hrou, kterou srovnal na 2:2. Obrovské drama se odehrálo v rozhodujícím pátém setu, kde předváděli oba hráči skvělé výměny, ale i několik lehkých chyb plynoucích ze značné nervozity dané důležitostí tohoto zápasu. Zejména Gavlas byl pod velkým tlakem, protože KT Praha vedlo 2:1. Rozhodla až prodloužená koncovka, v který vyhrál Olejník, díky čemuž vyhrálo KT Praha 3:1 a vede semifinálovou sérii 1:0.

 

Odveta se bude hrát v pátek 23. 4. 2021 od 18 hodin v Praze. Hrát se bude stále bez diváků, ale utkání budete moct sledovat na https://www.ping-pong.tv/?post_type=videa&p=1852. Toto utkání bude velmi dramatické, protože Cheb bude mít nejspíš silnější sestavu. Na pozici hráčů číslo tři jim totiž střídají tři hráči na střídavý start, takže místo Slapničky bude muset hrát buď Květon nebo Jadrný a volba bude myslím jasná pro Květona, který je lepší, napolsedy Koblížka porazil a má nyní skvělou formu, protože ka kontrolním turnaji juniorů v Havířově skončil druhý a dokázal tam porazit i vítězného Tomáše Martinka.

 

Pokud by Cheb v Praze vyhrál a vyrovnal sérii na 1:1, hrálo by se rozhodující utkání v neděli 25. 4. 2021 od 16 hodin v Chebu. Ale věřme, že na to už nedojde a že KT Praha vyhraje i v pátek a zajistí si tak postup do finále play off. Do něj se může už zítra dostat HB Ostrov, který vede 1:0 na TTC ENFIREEX Ostrava a druhý zápas hrají v Ostravě už zítra od 18.00 hodin.

Osmrtnicama ba



Přidání komentáře k článku KT Praha v Chebu vítězně



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.