KT Praha

Dnes je pátek 19.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









Rychlé vítězství KT Praha nad Ostravou

TJ Ostrava KST – KT Praha 0:3

Štalzer – Pavelka 2:3(9,10,-2,-10,-8), Onderka – Olejník 0:3(-8,-10,-3), Martinko – Koblížek 1:3(-10,-10,8,-8)

Body domácích: nikdo

Body hostů: Pavelka 1, Olejník 1, Koblížek 1

Hráno: Ostrava 12. 3. 2021

 

Protože jsme si popletl začátek utkání, tak jsme začátek bohužel promeškal. Překvaoivá je sestava Ostravy. Na postu jedničky nastoupil Adam Štalzer, který ale měl životní formu a pavelku pořádně potrápil. Po prvních dvou vyrovnaných setech vedl 2:0, což asi málokdo čekal. V třetím setu ale Pavelka našel na Štalzera hru a hladce jej přehrál a snížil na 1:2. Další dva sety byly opět vyrovnaným bojem, kdy v koncovce rozhodoval zkušenější Pavelka, průběh zápasu otočil a vítězstvím připsal KT Praha první důležitý bod.

 

Onderka v Praze prohrál s Olejníkem po velkém boji 2:3, kdy byl blízko víotězství, protože vedl 2:0, ale Olejním mu to nakonec otočil. Teď to měl Olejník jednodušší, i když první dva sety byly velmi vyrovnané a rozhodovaly se až v koncovkách. V třetím setu měl Olejníkm už hru pod kontrolou a dovedl zápas do vítězného konce ve třech setech a tím připsal pro KT Praha důležitý třetí bod.

 

Na post hráče číslo tři postavil tentokrát Karel Karásek hráče, o kterém si myslím, že je nejlepší a to Tomáše Martinka. Zřejmě v tom byl nějaký taktický záměr. Martin Koblížek se ale vybičoval k vynikajícímu výkonu a dva první sety po velkém boji v koncovkách byhrál a vedl už 2:0. Martinko zabojoval v třetím setu, kdy patřila koncovka jemu a snížil na 1:2. Martinkova otočka se ale nekonala, Koblížek zvládl čtvrtý set, v kterém si udržoval mírné vedení. Martinko sice dotáhl, ale do vedení šel potom opět Koblížek, který porazil Martinka 3:1 a tím připsal KT Praha vítězný třetí bod.

 

KT Praha se tak posouvá dn adruhé místo v extraligové tabulce, ale musíme počkat na výsledky utkání jeho sousedních rivalů TTC Ostrava s SKST Cheb. Obě tato utkání se hrají až od 17.00 a 18.00 hodin. Situace je zatím plně otevřená, protože oba soupeři mají lepší skore ze vzájemných utkání a KT Prasha potřebuje mít více bodů než oni.

 

V posledním kole základní části hraje KT Praha doma proti SKST Charvát Havířov v pátek 19. 3. 2021. SKST Cheb bude mít v posledním kole SKST Liberec a TTC Ostrava se utká s HB Ostrov.



Přidání komentáře k článku Rychlé vítězství KT Praha nad Ostravou



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.