KT Praha

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha skončilo na 2. místě

Extraligu vyhrál tým SF SKSK El Niňo Praha s náskokem deseti bodů před druhým KT Praha. Je vítězem extraligy, ale protože soutěž byla ukončena kvůli pandemii koronaviru o tři kola dříve, titul jim nebyl udělen.

 

Z extraligy nesestupuje nikdo, naopak z 1. ligy postupuje tým HB Ostrov. Do extraligy mají právo mimořádného postupu, protože soutěž nebyla dohrána ateoreticky by si postup mohli vybojovat, tyto další týmy: SKST Staviompex Hodonín, TTC Elizza Praha, TTC MS Brno, TJ Ostrava KST B a TJ Agrotec Hustopeče.

 

Následující sezóna může být docela organizačněš komplikovaná, protože různé ligy moohu mít různé počty hráčů. Zvolený systém umožňuje postup všem, kdo by teoreticky mohly postoupit a naopak umožňuje zůstat v soutěži všem, kdo by se teoreticky mohli zachránit. Sestupují pouze ti, jejichž sestup byl zcela jednoznačný a kteří by se již ani teoreticky nemohli zachránit.

 

Využijí-li oddíly možnost mimořádného zařazení, musí to nahlásit řediteli soutěže nejpozději do 11. 5. 2020. Takže do konce května by mělo být jasno o složení extraligy i jednotlivých lig (1. až 3.).



Přidání komentáře k článku KT Praha skončilo na 2. místě



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.