KT Praha

Dnes je pátek 19.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – SKST Cheb 4:2

KT Praha – SKST Cheb 4:2

Vožický – Shaposhnikov 3:0(9,6,7), Olejník – Skála 3:1(9,-9,5,6), Pavelka – Tregler 0:3(-4,-9,-8), Olejník – Žaloudík 3:0(7,6,7), Vožický – Tregler 0:3(-9,-11,-8), Pavelka – Skála 3:2(10,7,-7,-2,4)

Body domácích: Olejník 2, Pavelka 1, Vožický 1

Body hostů: Tregler 2, ostatní 0

Hráno: Praha Vršovice 13. 9. 2019

 

První bod domácích zařídil Vožický, který bez větších problémů porazil Shaposhnikova, který většinou pouze dotahoval. V druhém zápase to byla větší bitva. Talentovaný mladý Skála byl Olejníkovi rovnocenným soupeřem a v prvním setu s ním držel zcela krok, v druhém setu vyrovnal na 1:1. Potom rozhodla větší zkušenost Olejníka, který zápas dotáhl do vítězného konce a získal pro KT Praha vedení 2:0.

 

Zápas týmových jedniček Pavelky s Treglerem vyzněl jednoznačně ve prospěch Treglera. V prvním setu hrál Pavelka s velkým respektem a výrazně prohrál. Od druhého setu Pavelka srovnal hru a zápas byl vyrovnanější. Tregler ale měl mírně navrch, nepustil ani set a vyhrál 3:0, čímž snížil vedení KT Praha na 2:1.

 

Následovala přestávka, v níž byl k dispozici raut tvořený grilovanými kuřecími křidélky.

 

Po přestávce hosté z Chebu vystřídali a proti Olejníkovi v 4. zápasu nastoupil Žaloudík. Olejníka to ale nezaskočilo a vyhrál s přehledem 3:0 a KT Praha už vedlo 3:1. Tregler, který nastoupil za hosty v 5. zápase opět potvrdil roli favorita a neztratil s Vožickým ani set. Vožický proti němu hrál bez respektu apořádně jej potrápil, zejména v 2. setu, kdy od začátku vedl a vypadalo to, že tento set vyhraje. Tregler ale jeho náskok stáhl a průběh setu otočil a vyhrál jej.

 

Největší drama nabídl šestý zápas, který začal lépe a důrazněji Pavelka. V prvním velice vyrovnané setu vyhrál 12:10. Velice vyrovnnaý byl i druhý set, kde si Pavelka vybojoval do koncovky mírný náskok. Pavelka těžil z několika slabin Skály, přes které bodoval. Od třetího setu ale jakoby se Skála těchto slabin zbavil a snížil nejprv na 1:2 a následně vyhrál s velkou převahou i čtvrtý set a bylo vyrovnáno na 2:2. Pavelka v té době nevěděl, co ne na něj hrát. Rozhodující pátý set byl ve znamení velké podpory spoluhráčů z KT Praha, kteří po získaných bodech tleskali ve stoje. Pavelka vybojoval první bos, Skála srovnal na 1:1. Opět bodoval Pavelka na 2:1, ale Skála obratem zase vyrovnal. Tento vyrovnaný boj trval do stavu 5:3 pro Pavelku, kdy se měnily strany. Skála odpadl a do konce setu už získal jediný a prohrál 4:11. Pavelka tak vybojoval čtvrtý vítězný bod.

 

KT Praha má nyní dvě vítězství stejně jako SF SKK El Niňo a pouze horším poměrem setů ja ne 2. místě extraligové tabulky (oba týmy mají po 8 bodech).

 

Příští utkání čeká KT Praha už za týden, v pátek 20. 9. 2019 hraje od 18 hodin venku proti SKST EUROMASTER Liberec. Doma budeme moct KT Praha vidět až v 5. kole 10. 10. 2019, kdy hostí tým TJ Ostrava KST.



Přidání komentáře k článku KT Praha – SKST Cheb 4:2



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.