KT Praha

Dnes je úterý 23.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – HB Ostrov 1:3

Míla Fuček

2021-02-27

Extraliga

Přečteno: 921

Komentářů: 0


KT Praha podlehlo favorizovanému HB Ostrov 1:3, ale ve většině zápasů své soupeře pořádně potrápili.


KT Praha – HB Ostrov 1:3

Koblížek – Obešlo 2:3(-9,9,-9,11,-9), Olejník – Tregler 1:3(-13,8,-8,-11), Pavelka – Skála 3:1(11,-8,11,6), Koblížek – Tregler 0:3(-7,-2,-3)

Body domácích: Pavelka 1, Olejník 0, Koblížek 0

Body hostů: Tregler 2, Obešlo 1, Skála 0

Hráno: Praha – Vršovice 27. 2. 2021

 

V úvodním zápase Koblížek sehrál zcela vyrovnaný boj s Michalem Obešlem. Všechny sety byly v koncovkách. Nakonec vyhrál favorizovaný Obešlo těsně 3:2 a hosté vedli 1:0.

 

V druhém zápase bojoval Olejník jako lev proti favorizovanému Treglerovi. První set prohrál až v prodloužené koncovce. Následně v druhém setu srovnal, ale v třetím setu šel opět do vedení Tregler. Rozhodnutí padlo v čtvrtém setu, kdy v prodkloužené koncovce vyhrál Tregler a hosté vedli 2:0.

 

Velký boj přinesl i zápas trojek. Zde byl favoritem Pavelka, který svoji roli splnil a vybojoval bod. Skála ale nenechal svoji kůži lacino. Pavelka vyhrál první set až v prodlozžené koncovce, ale Skála hned vyhrál druhý set a srovnal na 1:1. Velkou bitvu jsme viděli v třetím setu, kdy se také rozhodovalo až v prodloužené koncovce, která patřila Pavelkovi a ten tak vedl 2:1. V čtvrtém setu měl už Pavelka převahu, ale Skála s náím stále držel krok a dotahoval.

 

Zápas jedniček začal také vyrovnaně, ale Koblížek držel s favorizovaným Treglerem krok pouze v prvním setu. Druhý a třetí set vyhrákl Tregler poměrně lehnce a rychle a vybojovakl tak pro favorizovaný HB Ostrov vítězný třetí bod.

 

HB Ostrov hodně odskočilo v extraligové tabulce a na druhý TTC ENFIREEX Ostrava má už desetibodový náskok, takže má zajištěno, že do play off půjde s pozice číslo jedna. Třetí je SKST Cheb a se stejným počtem bodů čtvrté je KT Praha. Oba týmy mají na Ostravu ztrátu pouhé dva body.

 

Do konce základní části zbývají dvě kola. Příští víkend se nehraje a v 17. kole čeká v pátek 12. 3. 2021 KT Praha venku utkání s TJ Ostrava KST. V posledním kole potom 19. 3. 2021 hostí KT Praha doma SKSZ Charvát Havířov. Oba soupeři jsou těžcí, ale oba jsou k poražení. Doma KT Praha s Ostravou prohrálo těsně 2:3 a Havířov venku 3:2 porazili.

 

V boji o 2. místo bude pro KT Praha důležité, jak buder hrát TTC Ostrava, kterou čeká venku SKST Cheb, který doma porazili 3:1 a doma HB Ostrov, s kterým venku prohráli 0:3. SKST Cheb, který je o skóre před KT Praha bude hrát doma s TTC Ostrava, s kterou venku prohráli 1:3 a venku proti SKST Liberec, který doma porazili 3:1.

 

Pokud se chce KT Praha posunout na třetí popř. druhé místo, potřebuje obě utkání vyhrát. K druhému místu potřebuje, aby TTC Ostrava obě utkání prohrála, takže nejpravděpodobnější je si cesta do play off z 3. místa.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.