KT Praha

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









SKST Liberec – KT Praha 1:3

Míla Fuček

2021-02-05

Extraliga

Přečteno: 844

Komentářů: 0


KT Praha vybojovala v Liberci bez chybějícího Pavelky další vítězství a pokračuje v postupu extraligovou tabulkou směrem nahoru.


SKST Liberec – KT Praha 1:3

Seibert – Koblížek 2:3(8,-6,-8,-4,-5), Blinka – Olejník 2:3(11,9,-5,-6,-6), Průša – Panský 3:0(8,7,7), Seibert – Olejník 0:3(-11,-9,-8)

Body domácích: Průša 1, Blinka 0, Seibert 0

Body hostů: Olejník 2, Koblížek 1, Panský 0

Hráno: Liberec 5. 2. 2021

 

Liberec postavil na post č. 1 Seiberta, který nastoupil proti Koblížkovi. V tomto vyrovnaném zápase udělal Koblížek vítězstvím 3:2 velmi důležitý bod. První tři sety byly poměrně vyrovnnaé, v posledních dvou měl už převahu Koblížek.

 

V dalším zápasu začal o generaci maldší Blinka lépe a první dva sety vyhrál v koncovkách a vedl 2:0. Potom ale přišel nástup Olejníka, který si postupně na Blinkovu hru zvykal a vyrovnal na 2:2 a následně v pátém setu zápas obrátil, vyhrál a vybojoval pro KT Praha další důležitý bod.

 

V zápase trojek se utkal Průša s Panským. Mezi oběma hráči je rozdíl tří generací, což bylo znát na tom, že Panský na Průšu nestačil rychlostí, ale vše doháněl zkušenostmi. Nakonec podlehl v koncovkách ve třech setech 0:3 a bylo to 1:2.

 

Olejník měl v čtvrtém zápase hodně práce. Mezi oběma hráči je také generační rozdíl. Olejník ale vykompenzoval menší rychlost zkušeností a vyhrál v koncockýcch ve třech setech.

 

Extraliga pokračuje zítra dalším kolem. KT Praha bude hrát od 16 hodin doma proti těžkému soupeři TTC Enfireex Ostrava. Jde o utkání 5. kola. KT Praha drží v tabulce stále páté místo. Zítřejší utkání bude o 4. příčku v tabulce, protože oba týmy mají nyní stejný počet bodů. Klíčová bzude, jestli nastoupí v tomto utkání Pavelka, protože bez něj by byly šance KT Praha na vítězství výrazně menší.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.